slider
Trimmer Technology

Trimmer Technology on uusin innovaatio hiuspidennysten saralla. Menetelmä on mullistava, sillä siinä pidennyshiukset kiinnitetään suoraan omiin hiuksiin nestemäisellä keratiinilla ilman välikappaleita. Menetelmässä ei siis käytetä lämpöä, teippiä, sinettejä tai liimaa.

Trimmer Technology -menetelmässä hiuksia voidaan kiinnittää halutun kokoisissa osioissa, näin vaikka hius kerrallaan. Sen vuoksi se on paras pidennys hentohiuksisille. Kiinnityskohta on myöskin täysin läpinäkyvä, litteä ja huomaamaton. Kiinnityksestä ei tule riisinjyvän muotoista kuten monissa perinteisissä pidennysmenetelmissä. Pidennysosioita voidaan kiinnittää myös päälaelle, mikä ei ole mahdollista muissa pidennystekniikoissa. Kiinnitysaine ei myöskään reagoi lämpöön, koska kyseessä on aidosti kylmäkeratiinimenetelmä. Näin ollen suoristusrautaa voi käyttää täysin turvallisesti ja sillä voidaan suoristaa myös kiinnityskohdan yli. Kiinnitys on hyvin ohut ja se ei reagoi lämpöön.

KATSO ESITTELYVIDEO!
VIDEO: OSION KIINNITTÄMINEN LÄHIKUVANA

Trimmer Technology -menetelmällä laitettu pidennys kestää kolmesta viiteen kuukautta, jonka jälkeen se poistetaan kiinnityskohdan kasvettua pitkälle hiustyvestä. Pidennys poistetaan kampaajalla Vida Hairin omalla poistoaineella, joka on erittäin hellävarainen ja ei sisällä hiuksia rasittavia ainesosia kuten perinteiset pidennysten poistoaineet. Poistoaine ei sisälle asetonia.

Trimmer Technology -menetelmä on Italialaisen Vida Hairin kehittämä menetelmä. Kaikki VIDA HAIR pidennyshiukset ovat huippulaadukasta hiusta. Hiusten alkuperämaa on Intia. Intialainen hius on huomattavasti pehmeämpää kuin usein käytetty kiinalainen hius ja näin ollen paras vaihtoehto pohjoismaalaisen naisen hiuspidennykseen.

Vida Hair hankkii vaaleaksi prosessoitavat hiukset Intian rannikkoseuduilta, ja tummat sävyt vuoristoalueilta, koska rannikkoseudun hiukset vaalenevat hiuksen alkuperäisen rakenteen muuttumatta yhtiön kehittämällä erityisellä vaalennusmenetelmällä. Vida Hair pidennyshiuksia ei myöskään pinnoiteta kemikaaleilla. Näin voimme olla varmoja siitä, että tarjoamme sinulle luonnollisimman mahdollisen hiuksen pidennystäsi varten.

Pidennykset ovat Italiassa käsin valmistettuja.

Seuraavista kampaamoista saat Trimmer Technology kylmäkeratiinipidennyksiä.

Katso Vida Hair värikartta

 
trimeer technology