slider
SINETTIPIDENNYKSET

Keratiinisinettimenetelmä on pitkään käytössä ollut pidennysmenetelmä. Keratiinipidennykset kiinnitetään sulattamalla keratiinisinetti lämpökolvilla omiin hiuksiin kiinni. Kiinnityskohdasta tulee litteä ja lähes huomaamaton. Keratiinisinetit voidaan jakaa pienempiin osiin, jolloin sen kokoa ja muotoa voidaan muuttaa. Tarvittaessa voidaan siis tehdä hyvinkin pieniä ns. mikrosinettejä esimerkiksi lähelle hiusrajoja, jakausta tai otsahiuksiin. Keratiinisineteillä voidaan toteuttaa kaikenlaiset pidennykset ja luonnolliset tuuhennukset.

Kaikki VIDA HAIR pidennyshiukset ovat huippulaadukasta hiusta. Hiusten alkuperämaa on Intia. Intialainen hius on huomattavasti pehmeämpää kuin usein käytetty kiinalainen hius ja näin ollen paras vaihtoehto pohjoismaalaisen naisen hiuspidennykseen.

Vida Hair hankkii vaaleaksi prosessoitavat hiukset Intian rannikkoseuduilta, ja tummat sävyt vuoristoalueilta, koska rannikkoseudun hiukset vaalenevat hiuksen alkuperäisen rakenteen muuttumatta yhtiön kehittämällä erityisellä vaalennusmenetelmällä. Vida Hair pidennyshiuksia ei myöskään pinnoiteta kemikaaleilla. Näin voimme olla varmoja tarjoavamme sinulle luonnollisimman mahdollisen hiuksen pidennykseesi.

Pidennykset ovat Italiassa käsin valmistettuja.

Sinettipidennyksiä on saatavilla 30, 40, 50 ja 60 cm mittaisina. Hius on rakenteeltaan valittavissa suorana, laineikkaana tai kiharana

Katso Vida Hair värikartta

 
sinettipidennykset